.

LISTEN TO SWEETMUSIC

I'm so Exited udkom første gang på Pointer Sisters 1982 album 'So Exited' og har siden opnået topplaceringer på DanceMusic lister verden rundt. Den peakede i 1984 med en nr. 9 placering på Billboard Hot 100 listen. I 2001 blev 'I'm so Exited' optaget på en "Songs of the Century" liste. En liste over Amerikas musikalske og kulturelle arv. Nummeret bliver stadig spillet på discoteker verden over – og den er også et must til din fest.

Y.M.C.A. Village Peoples mastodont-hit blev i 1979 nummer 1 på den engelske hitliste, og i 2009 kom Y.M.C.A. i Guinness Rekord Bog, da over 44.000 mennesker dansede til sangen mens Village People spillede live ved Sun Bowlgame – kan I koreografien?

Money for Nothing fra Brothers in Arms-pladen som fik 9 gange platin i USA og blev et af verdens bdst sælgende med over 30 milioner albums. Den helt unikke guitarintro, Stings fantastiske falset og et genialt groove gav sangen tre uger som nummer 1 i England og Dire Straits-nummeret fortsatte sin sejersgang ved i '86 at vinde en Grammy for bedste Rock Performance... den må vi bare spille.

Shame, Shame, Shame – fra det amerikanske discoband Shirley & Company. Her er en af de fantastiske historier om et såkaldt 'one-hit wonder band'. Singlen sprang i 1974 alle rammer og lå på hitlister verden over, som et af verdens første Disco-Hits. Deres næste single Cry, Cry, Cry (ja, det hed den!) nåede ikke samme højder, men Shame, Shame, Shame er blevet en del af discomusikkens klassikere.

Waterloo – sangen hjemtog sejeren til Sverige ved det internationale melodigrandprix i 1974 og var startskudet for ABBA's vej mod stjernerne. I 2005 blev den kåret til den bedste melodi grandprix-sang nogen sinde.

I've had the Time of My Life "Nobody puts Baby in a Corner"... Dirty Dancing soundtracket med The Time of My Life vandt både the Golden Globe og Academy Award for Best Original Song, og en Grammy Award for den Bedste Duet. Når mande- og pigevokal klinger i harmoni – får din babe så lov at sidde i hjørnet?

.

.

.

.

..

.