OM OS

SweetMusic

- musikken i centrum !

SweetMusic er partybandet, som med rigtig mange gode års erfaring i underholdnings-musikkens univers serverer et sublimt show. Vi lægger vægt på musikalsk topkvalitet, glimt i øjet og god stemning, og vi får hver eneste fantastisk fest til at blive en uforglemmelig oplevelse.

Det dansevenlige repertoire er nøje udvalgt på baggrund af de hundredevis af koncerter, som vi har spillet til firmafester, bryllupper, fødselsdagsfester mm. og vi har samlet en liste af klassiske og nye hits, som holder de glade gæster på dansegulvet til de dejser om !

Musikerne i SweetMusic er Anna Rosengren Bruun på sang, Søren Borre på sang, guitar og keyboard og Dennis Moesby på trommer, og vi er alle profesionelle, passionerede og begejstrede musikere og entertainere. At Anna og Søren begge synger både leadvokal og kor, giver mulighed for at få sange både fra skønne sangerinder som Tina Turner og Witney Houston og fra sangere som Joe Cocker og George Michael og naturligvis harmoniske duetter fra fx ABBA eller Grease ... og til hver eneste fest udlever vi vores drøm om at være en del af en fest med energi, indlevelse, humor, sød musik og bragende underholdning.

SweetMusic

so sweet'n'cool

.

.

.

.

.

.

...